Toimintasuunnitelma vuodelle 2018

TOIMINTASUUNNITELMA V. 2018

 

SF- CARAVAN RAUMAN SEUTU RY.

YLEISTÄ.

SF-Caravan Rauman seutu ry on perustettu v.1981 ja on 37:mäs toimintavuosi alkamassa.

Jäseniä on yhdistyksessä n.815. Olemme saaneet uusia nuoria jäseniä, mutta toisesta päästä ikäväksemme vankkurit pysähtyvät.

HALLITUS.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kuusi jäsentä. Hallitus kokoontuu tarvittaessa 7-9 kertaa vuodessa. Kaikkien toimikausi on kaksi vuotta. Hallitus pyrkii pitämään kokouksensa treffien yhteydessä, niin kellään ei tule tarpeettoman pitkää matkaa saapua kokouksiin.

TOIMIKUNNAT.

Yhdistyksellä on hallitus ja Ohjelmatoimikunta. Nämä järjestävät meille ohjelmaa ja ajan vietettä treffeillä. Arpajaiset ja tarjottavat jäsentemme viihtyvyyden takaamiseksi.” Musiikin ystävät”- tarjoavat meille tahdit tansseihimme.

KOKOUKSET.

Yhdityksen kokoukset pidetään keväällä ja syksyllä sääntöjen määräämällä tavalla. Kevätkokouksessa hyväksytään edellisenvuoden tilit ja toiminta. Syyskokouksessa hyväksytään tulevan vuoden talousarvioehdotus ja toimintasuunnitelma.Syyskokouksessa valitaan hallituksen erovuoroisten tilalle uudet 3 jäsentä.Liittokokousenedustajat valitaan myös syyskokouksessa.

TAPAHTUMAT.

Meillä ei ole omaa aluetta, eli kuljemme ja järjestämme treffit eri paikoissa ympäri Rauman talousaluetta. Tulevana vuonna voi olla niin, että ensi treffit on vasta Maaliskuussa, Huhtikuussa olisi Kevätkokoustreffit, Toukokuussa Petangin-kisa treffit ja Synttäritreffit Salamakalliolla.Viikko ennen Juhnnusta oli ainoa vapaa viikonloppu, jo tänä vuonna kesäkuussa. Näin meille sanottiin. Elokuussa olisi lomaltapaluu treffit, Silakkamarkkina- ,Syyskokous- ja pikku- joulutreffit ja,niin on ison juhlan odotus edessä.

TIEDOITTAMINEN.

Posti ei enään tuo kirjeitä, joten nettisivut ja Caravanlehti tuovat tiedot treffeistä ja niiden pito paikoista.

Omat sivumme löytyvät www.sfcrauma,fi.

VARAINHANKINTA.

Yhdistyksen tulot ja varat saadaan treffimaksuista, jäsenmaksuista, arpajaisista ja IFI-Toimintatuesta, joka on 170€ vuodessa. Tämä sadaan, kun lähetämme treffiohjelmamme monisteet ja tämä sisältää IFI logon Caravanliittoon Timo Piiloselle Toiminnanjohtajalle.

TALOUS.

Yhdistyksen talous on hyvä ja tämä pyritään pitämään, myös vakaana. Kulut mahdollisimman pienenä,

unohtamatta jäsenten viihtyvyyttä jaturvallisuutta treffeillä.

Kokouksiin ja monasti treffeilläkin ”Omat passarit” keittävät kaffeet ja tarjoavat muutakin hyvää suuhun pantavaa . Vielä ei ole suuren juhlan vuosi edessä.

LOPUKSI.

Hyvät yhdistyksen jäsenet,nyt porukalla liikkeelle ja treffeille tuttuja tapaamaan ja uusia solmimaan. Meille on tullut uusia jäseniä ottakaamme heidät ilolla vastaan ja joukkoomme.Karavaani on karavaanarin paras ystävä,aina on puheen aihetta.

       Hallitus

Lopuksi viisaan tuntemattoman sanat:

”Suuret ihmiset eivät koskaa tunne itseään suureksi.

Pienet ihmiset eivät koskaan tunne itseään pieniksi.”