Toimintasuunitelma vuodelle 2021

Sf-caravan RAUMAN seutu ry

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021

 

Vuosi 2020 ei ole antanut paljon suurempia riemunkiljahduksia tulevaisuutta ajatellen, mutta eteenpäin on kaiken toiminnan joka alalla mentävä niin kauan, kuin elämä jatkuu, joten ei synkistellä, vaan katsotaan toivekkaasti huomiseen.

Vuosi 2021 on yhdistyksemme 40-vuotis juhlavuosi, ja sen ympärille rakentuu moni toiminta. Puheenjohtaja on jo syksynmittaan viestittänyt hallitukselle, että hän haluaa ehdotuksia juhlan tiimoilta helmikuun ensimmäiseen kokoukseen mennessä (2021).

Näihin aikarajoihin toivotaan muidenkin jäsenten osallistuvan ehdotuksillaan, sillä viikko ennen juhannusta pidettävä synttäritreffimme tarvitsee viihdyttävää ohjelmaa, sekä paljon osaavia käsipareja.

Tämä tästä: Muuten vuosi varmaankin tulee sujumaan perinteisissä merkeissä, eli jos covid-19:sta ei muuta elämää, niin kahdeksat treffit pyritään järjestämään eri puolille Satakuntaa ja Suomea vanhan kaavan mukaan ja toivomme että uudet jäsenemme aktivoituvat ja varsinkin tuovat tullessaan nuorta väkeä, josta lupaamme huolehtia ja muistaa heitä.

Lopuksi hallitus kiittää kaikkia kuluneen vuoden taisteluista ja ymmärryksestä tämän koronan keskellä ja toivoo parempaa vuotta 2021.

Muistakaa me olemme sosiaalinen yhdistys ja puhallamme yhteen ja samaan hiileen.

Kiitos!                                     HALLITUS.

 


MONTA ON KAUNISTA,
MONTA ON HYVÄÄ,
VAIN YKSI ON PARASTA
TUNNETTA SYVÄÄ,
SUURI ON IHME
MYÖTÄELÄMISEN TAITO,
SEN OMAA VAIN YSTÄVÄ
JONKA SYDÄN ON AITO.